2010 m. rugpjūčio 29 d., sekmadienis

Keičiu/Parduodu


Siuvimas: drabužiai Barbei

Labas rytas.
Ilgai ruošusi straipsnį ir siuvusi drabužius Barbei, nusprendžiau pristatyti Jums, skaitytojai!
1 KOMPLEKTAS Suknelė- pirmas mano siūtas drabužis, ir manau, jog išėjęs pakankamai gerai. Suknelę juosia diržas iš tokios pat medžiagos. Skarelė- šalikėlis, panašu į dirželį, nenorėjau, kad ant kaklo liktų tuštuma, tad siuvau ir skarelę. Batus bandžiau padaryti taip pat, bet gavosi kaip kojinės. Darant rankinę, įdėjau daug darbo ir meilės. Nėriau, siuvau, galvojau ir siuvinėti. Nors mano manymu išėjo nekaip, bet juk pirmas blynas- prisvilęs.

2 KOMPLEKTAS
Palaidinė- apsiūta, prisiūtos petnešos, nugaroje įsiūtos spaudės. Petnešėlių spalvos skiriasi, tik dėl, to, kad siūlai spalvoti. Sijonas- jį dariau maždaug 7- 8 metų. Nieko nereikėjo daryti, apart suveržti ir įverti virvelę. Rankinukas toks pat, kaip ir 1 KOMPLEKTE. Batų šiam komplektui nekūriau.


3 KOMPLEKTAS

Šis komplektas nėra labai įspūdingas. Toks vasariškas... "Karolius" nėriau, galuose juos sujungiau [surišau]. Suknelę apsiuvau, įsiuvau spaudę ir didelę sagą, kad atrodytų gražiau. Suknę bandžiau daryti 2 KOMPLEKTUI [kaip sijoną], žinoma, ji tinka ir jam. Batų šiam komplektui taip pat nekūriau.

Kuris komplektas gražiausias? Įspūdingiausias? Ko trūko straipsnyje? Ko yra per daug? Ar siūti toliau ir pristatyti darbus Jums, ar pasirinkti kitus rankdarbius? Kokius? Atsakymai komentaruose!
Simona.
___
Be mano sutikimo, kopijuoti tekstą ir spausdinti nuotraukas DRAUDŽIAMA!