2010 m. spalio 1 d., penktadienis

Eskizai

Šiandien dar nusprendžiau parodyti keletą savo eskizų(Eskizas - tai greitas, 5 minučių darbas).
Kai kam gali nepatikti mano piešimo stilius, tačiau tokia jau esu - keista...
Taip pat, gal eskizų kokybė prastėja, nes piešiu ant languoto popieriaus, bet jis man jaukiausias.
Nors baigiau dailės mokyklą - tai toli gražu nėra menas, tai tik mieli, vaikiški paveikslėliai.
Bet mažiau kalbų, daugiau darbų.
1. Šitą eskiziuką paišiau juodu tušinuku (mm).. Kai buvau užsikrėtusi gėlių manija. (dabar iš jo sukurtas 3 dalių paveikslas mano močiutės miegamąjam kambaryje, jei norėsite, kada nors paprašysiu kad nufotografuotų) 2. Čia mano darbas per chemiją, kai rankos pačios piešia ir visai neklauso smegenų (čia pavaizduoti du žmonės, aš (velniukas) ir mano draugė Laurita (angeliukas), hug'inu stipriai ;*)3. Na o čia darbas per anglų, kai klasiokas liepė piešti, o dabar zyzia, kad šis eskizas kabės pas jį ant sienos.4. Šitas šiaip, iš neturėjimo ką veikti. Jo pavadinimas "Rutina". Jame norėjau pavaizduoti, kad mums atrodo , jog kiekvieną dieną veikiame vis tą patį ir tą patį, tačiau nepastebime nerealiausių dalykų, kurie mus supa (šiuo atveju vaizdas virš vaivorykštės)5.Šitas piešinukas gimė mano pusseserės dėka, kai ji vieną įkyrią musę praminė Brigita (sorry, jei ką nors įžeisiu šiu vardu). Nuo šito piešinuko gimė kiti vabalų piešiniai, juos visus pavadinau bendrai, "Bug's zoo".6. Antrasis veikėjas iš mano "Bug's zoo". Tai tarakonas Tomas (vėl sorry dėl vardo, tikrai nenorėjau nieko įžeisti). Na šitą jau sugalvojau pati. Iš galvos. nereikėjo pamatyti tarakono, kad nupieščiau šitą paveiksliuką.

Šiam kartui tiek, tikiuosi Jums patiko.
Kitą kartą pratęsiu savo "Bug's Zoo" ir įkelsiu čia.

Lauksiu komentarų;]
Gabi.!♥

5 komentarai:

Vakarė rašė...

WOW
Sužavėta

Ieva rašė...

KAi gražu :O

martyna rašė...

man labai patiko gėlių piešinys, nes ir pati dievinu grafiką juodu tušinuku. o ir diptikai ir triptikai man unreal patinka. pati juos darau per dailės būrelius ir t. t.
iš to devil & angel gerai pasijuokiau, toks nuotaikingas jis man :)
tavo gyvūnėliai labai gražūs ir žaismingi. tokie vaikiško braižo, bet labai jau simpatulkai :D

BiškiGabrielė rašė...

Dailės mokykoje piešėme sudėtingų paveikslų, ir gaudavosi tikrai neblogai, bet tokius mielus man piešti oatinka labiausiai ;D

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

:)