2011 m. spalio 29 d., šeštadienis

Gyvūnėliai ir maisto produktai iš karoliukų: čili pipiras, ledai, driežiukas ir pingvinas

Sveiki!
Šį kartą į Rankdarbių namučius atkeliavau su vertai darbeliais iš karoliukų. Tai - čili pipiras, ledai, driežiukas ir pingvinas.

 1. Čili pipiras
Kadangi, verti gyvūnėlius, maisto produktus ir kt. niekučius man patinka ir sekasi gerai, šį taipogi nuverti nebuvo sunku. Vėriau pagal schemą (žr. apačioje). Nors ir reikėtų pradėti nuo čili pipiro apačios - aš pradėjau nuo "lapelių", todėl jums patarčiau pradėti nuo apačios. Nors žinoma - didelio skirtumo vis vien nėra. Kaip norėsit - taip ir pasikabinsit.

Čili pipiro schema

2. Ledai
Kaip ir čili pipiras - tai vienas iš paprasčiausių darbelių iš karoliukų. Puiki praktika pradedantiesiems veriant. Ledus taip pat vėriau pagal schemą (žr. apačioje). Šį darbą reikia verti iš apačios į viršų (t.y. pradėti nuo "vaflio" ir baigti "vyšnia"). Valą bandžiau slėpti, tad nekreipkit dėmesio, kad ten truputį išlindęs jis.

Ledų schema

3. Driežiukas
Apie šį gyvūnėlį jau rašiau, tiesiog nuvėriau kitokių spalvų. Nors schemoje (žr. apačioje) parodyta, jog verti reikia nuo uodegėlės link galvytės, patariu verti atvirkščiai. Nors didelio skirtumo nėra. Nemokantiems daryti tokių kojyčių - paaiškinsiu. Vieną valo galą skiriate vienai kojytei, kitą - kitai. Užverkite 5 biseriukus: 2 vienos spalvos ir 3 kitos. Valą prakiškite pro 2 biseriukus ir "išlyskite". Taip pat padarote ir kitą kojytę. Tęsiate vėrimą.

Driežiuko schema
4. Pingvinas
Pingvinuką verti paprasta - nereikia daryti nei kojyčių, nei rankyčių, nei kitų niekučių. Nesvarbu nuo kurio galo pradėsi verti - svarbu, jog turėtum prie ko ką prikabinti. Taip pat patariu, vieną pusę verti visiškai juodą - juk pingvinas turi vieną pilvuką, vieną nosytę ir dvi akytes, o ne dvigubai daugiau. Ar ne?

Pingvino schema

NEPAMIRŠKITE, JOG SPALVOS GALI SKIRTIS ir nesvarbu, ar ledų uoga bus raudona ar violetinė! 

Tai tiek šį kartą.
Nepamirškite komentuoti! Patiko, nepatiko, ko trūksta? Jūsų nuomonė svarbi!

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Aciu labai. Pasidariau labai graziu drieziuku. Dar karta labai labai aciu. :)

Simona rašė...

Nėra už ką! Smagu, kad veriate ir, kad pasinaudojote patarimais! :)

Anonimiškas rašė...

O kaip reikia padaryti to drieziuko rankas ? Kiek girdejau ten kriziavimas ar kaip.. gal galit paaiskint ir padet ? :)

Anonimiškas rašė...

Sveiki ;)Norėjau paklasti kaip reikia daryti tuos visus gyvunus... taip kad jie stovėtu ?

Raminta rašė...

Labutis noriu paklausti ar ladai ir pingvina yra apvalus ar ne ir kaip tai padaryti?